A tot Z Citroën

Universeel Garagebedrijf

A tot Z Citroën is gelegen aan de Kornoeljestraat 7 in Hengelo Overijssel. Aan het einde van de Kamperfoeliestraat ongeveer 50 meter rechtsaf de Kornoeljestraat in. Straat is doodlopend!

We zijn een jong bedrijf met toch een jarenlange ervaring op het gebied van restauraties en het repareren en onderhouden van klassieke voertuigen, oldtimers en de iets modernere auto`s.

Eigenaar Michel van Schagen is sinds 2002 als leerling automonteur, restaurateur begonnen bij het bedrijf genaamd Alles op z’n Frans. Een klein bedrijf wat gespecialiseerd is in het restaureren en repareren van oude Franse auto`s, voornamelijk Citroën.

Na verloop van tijd veel ervaring en kennis opgedaan te hebben, voornamelijk in Apk-laswerkzaamheden en repareren van auto`s was al snel duidelijk waar zijn passie lag! Het lassen en herstellen van plaatwerk.

In 2011 is met medewerking van het bedrijf Alles op z’n Frans dan het bedrijf A-Z Citroën opgericht, waar we ons voornamelijk bezig houden met laswerkzaamheden en schadeherstel. Uiteraard bent u ook welkom met alle andere voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden.